Search

Дом > Новости > Садржај
Категорије производа
Контактирајте нас

Додај : Под 5, зграда А, број 2, Цхуангyе пут 5, Јиангбиан индустријски Парк, Сонгганг град, округ Баоан, Схензхен, Гуангдонг, Кина

Тел : + 86-755-33133869
Факс : + 86-755-29945819-803

Емаил : info@df-led.top

Модерна медија је на ЛЕД приказује образац развоја нових снага
Jul 28, 2015

Карактеристике стандардизиране развоја и иновација конкуренција је важно у овој фази

Под брзо расте тржишта, Оутдоор ЛЕД екрана медија постао и људи који је оптимиста у погледу у индустрији. Иако у раног развоја индустрије у браву, мора да је цијев контролни механизам и на ресурсе за језгро развоја режим за развој индустрије доноси има мора неповољних фактора, међутим од 2011 године се са националном на отвореном електронском екрану медија поставите управљање додатна спецификација и оглашавање главни више маркетиншких потреба, велики екран на отвореном ЛЕД је тренутно у стандардизованом развој и конкуренције , а за иновације и технологију за конкурентност језгро нове фазе.

Оператер рано великом екрану Оутдоор ЛЕД медија у остваривању главног средства конкуренције је за увећавање у урбаним срж ЦЦП, пут и других квалитета локације се екран ресурса развоја су унитарни. Стога, када индустрија сазрео, фокусиран на урбану језгру ресурси су такође детаљно развијена, како спровести сингл корист даљи раст у величини и постају носиоци за конкурентне кључ. У жестоке тржишне конкуренције, једини фокус на технолошке иновације и креативну примјену носиоци у будућности заузимати предност у конкуренцији.


Иначе